"Mă simt eliberată de o mare povară". Oana Roman, despre separare

 

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după 10 ani de relație. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar de această dată, pare definitivă despărțirea.Fiica lui Petre Roman și Marius Elisei au divorțat în 2021, dar ulterior s-au împăcat. Vedeta a dezvăluit motivul separării de tatăl fiicei sale.

 Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, după 10 ani de relație. Vedeta a fost cea care a anunțat separarea de tatăl fiicei ei. Fiica lui Petre Roman și-a surprins fanii din mediul online, după ce a anunțat care este, de fapt, motivul pentru care de câteva zile este tristă. Vedeta susține că de multă vreme i-a spus lui Marius Elisei nu mai au nicio șansă să repare lucrurile și că ar trebui să se despartă.

„Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care nu l-am dorit cumva amândoi.

Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.

Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap', a spus Oana Roman, pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest