Mădălina Crețan, mesaj emóţionant la o săptămână de la tagedie. "Am primit și primesc atât de mult ajutor de la voi!"

 

 

Vestea că Nosfe a murit a venit ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut sau l-au apreciat. Avea 37 de ani, era în floarea vârstei, se bucura de un succes răsunător pe plan muzical și avea o familia superbă. Atât soția, cât și fiica lui de șapte ani, îi făceau zilele mai frumoase și îl susțineau în tot ce făcea.

A murit în urma unui infarct, la scurt timp după ce a susținut un concert. Nu era o persoană cu probleme de sănătate și nu se știe exact care sunt cauzele care au dus la stopul cardiac.

Artistul a fost înmormântat în urmă cu trei zile la cimitirul din Baloteşti. Prietenii, colegii de scenă, dar și fanii au mers să-l conducă pe ultimul drum.

Acum, la aproape o săptămână de la decesul artistului, Mădălina Crețan, soția lui, a postat un mesaj pe internet în care le-a mulțumit celor care îi sunt alături și o ajută să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă.

”Aș vrea să vă spun că în ultimii ani mi-am pierdut foarte mult încrederea în binele din oameni, deși eu am gândit mereu că toți avem bine în noi, dar viața asta ne-a făcut să-l îngropăm din diferite motive. De aproape o săptămână sunt copleșită de toată energia voastră curată, am momente când îmi e frică să o îmbrățișez complet pentru că n-am mai întâlnit-o până acum și nu înțeleg cum să mă port cu ea. Am primit și primesc atât de mult ajutor de la voi, moral, financiar, spiritual, fizic încât simt că nu voi avea niciodată suficient de multe cuvinte să vă pot mulțumi. Îmi pare rău că nu pot răspunde mesajelor individual, sunt mii, dar încerc în fiecare zi să cotesc din ele pentru că mă încălzesc cumva. Vă simt aproape de sufletele noastre, vă simt durerea, ampatia, dragostea, sinceritatea, respectul. Vă iubesc, vă mulțumesc, vă apreciez enorm”, a scris soția lui Noste pe rețelele sociale.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest