Mădălina Pamfile şi-a găsit marea dragoste: "Iubitul meu deține un iaht și vara stăm în Ibiza!"

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Mădălina Pamfile a povestit cum i s-a schimbat viața și a mărturisit că are un iubit. Vedeta a vorbit și despre relația pe care o are cu Daniela Crudu, fosta ei colegă de emisiune.

Mădălina Pamfile a ezitat să ofere multe detalii despre iubitul și partenerul ei de viață, spunând doar că acesta deține un iaht. Ea a afirmat că are un business și verile le petrece mereu în Ibiza.

„Doamne ferește! Nu sunt foarte bogată, nu, am un business și cam atât. Iubitul meu deține un iaht și vara stăm în Ibiza”, a mărturisit vedeta.

Întrebată dacă a scăpat de porecla „eleva lui Mazăre”, vedeta a povestit că încă există persoane în mediul online care sunt axate pe acest lucru, dar pe ea nu o afectează deloc. A primit acest titlu, deoarece a apărut în compania fostului primar al Constanței, Radu Mazăre.

„Am două fetițe, Samira, în vârstă de 2 ani, și Sofia, în vârstă de 4 ani. Sper că am scăpat de foarte mult timp de titulatura de „eleva lui Mazăre”, deși am mai văzut pe online că au mai rămas persoane setate cu acest lucru”, a adăugat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest