Mai pot pleca Rareș și Cerasela împreună de la Insula Iubirii?! „E ciudată să-ți vezi iubita stând în fața unui bărbat gol”

 

Rareș a văzut imaginile cu partenera sa și ispita Daniel gol în pat. Cum i-a explicat Cerasela că s-a ajuns aici.

 

Cerasela și Rareș s-au îmbrățișat mult la revedere, dar întrebarea care-i macină pe mulți este dacă relația lor va rezista și după ce concurentul va vedea imaginile cu partenera lui. Asta pentru că partenerii s-au comportat diferit, ea a fost extrem de extrovertită, pusă întotdeauna pe distracție, în vreme ce el în multe momente a suspinat din cauza distanței.

 

"Secretul nostru este comunicarea, înțelegerea, am fost sinceri, ne-am pus pe tavă totul, am început cu ce e mai rău. Uneori am vrut să-i văd nervii. Contextul contează foarte mult. Am făcut fix ce am simțit, lucruri atipice, fără să gândesc", a rezumat Cerasela participarea la Insula Iubirii.

 

În ultima noapte pe Insula Iubirii, Cerasela a stat în pat alături de ispita Daniel, gol pușcă. „A fost stânjenitor pentru mine să mă văd în acele ipostaze. Eu știu ce am simțit, dar e un pic… o să fiu judecată foarte mult. L-am cunoscut pe Daniel, dacă-i ceream să se îmbrace nu se îmbrăca. L-am mângâiat prietenește, Daniel chiar merită o femeie să-l iubească. Era intim să adorm, dar nu am putut să dorm. Îmi pare rău dacă Rareș se simte prost, nu am făcut acest lucru pentru a-l face gelos”, a căutat să se justifice.  

 

De partea cealaltă, Rareș și-a găsit cu greu cuvintele după ce și-a văzut partenera în pat cu-n bărbat complet dezbrăcat: "E ok, nu mi-am dat seama dacă au dormit împreună sau separat. Eu, sincer, sunt pudic, nu aș putea sta dezbrăcat fără să avem o conexiune, cât despre Cerasela că a acceptat, e treaba ei, nu e ceva ce nu a mai văzut până acum. N-a fost nimic care să mă intrigue. Dacă ea a simțit să-l lase pe el să meargă în fundul gol p-acolo, treaba ei. Dar dacă mă gândesc invers, eu nu aș fi lăsat-o pe Bianca să meargă dezbrăcată. E imoral. E ciudată să-ți vezi iubita stând în fața unui bărbat gol. Bine nu mi-a picat, dar nici foarte rău. Dar mi-a lăsat un gust amar. Am văzut niște părți intime de bărbat pe care puteam să le trăiesc și fără să le văd”.

 

În cele din urmă, Cerasela a declarat că-și dorește să plece împreună cu Rareș de pe Insulă: „Eu îmi doresc să plecăm împreună, dar am făcut foarte multe lucruri, și vreau să-mi răspundă el dacă e pregătit de o viață alături de mine așa cum sunt și bună și rea”. În schimb, Rareș a rămas pe gânduri, dorind să cântărească bine această decizie, urmând să se afle în următoarea ediție


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest