Mama Oanei Roman va fi externată din spital

 

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, a fost internată din nou în spital, asta după ce a acuzat o stare de oboseală și a avut nevoie de o reevaluare neurologică, dar și diabetică. Oana Roman își ține fanii la curent pe rețelele de socializare, iar vedeta a oferit detalii despre starea de sănătate a mamei sale.

Oana Roman a mărturisit pe rețelele de socializare că a fost nevoită să o interneze pe mama ei, asta după ce starea ei de sănătate nu a fost una tocmai bună. La șase luni, mama vedetei este nevoită să facă controale amănunțite, dar și investigații cu privire la starea sa de sănătate.

''Eu am dus-o pe mama la spital pentru că acuza o stare de oboseală și pentru că oricum era momentul să îi fac reevaluarea neurologică și diabetică. La șase luni ar trebui să facă niște controale amănunțite și niște investigații pentru a vedea ce trebuie schimbat. Din păcate i-a recidivat infecția urinară, dar într-o formă mai ușoară decât data trecută din cauza acestei recidive nu era ok... Este la Spitalul Colentina și este foarte bine.'', a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest