Mama regretatei Laura Stoica, dezvăluiri copleșitoare la 16 ani de la moartea artistei

 

Mama Laurei Stoica a găsit alinare în faptul că moartea fiicei ei s-a produs suficient de repede încât ea să nu conștientizeze ce i se întâmplă, impactul accidentului fiind atât de puternic. Totodată, mama Laurei subliniază că artista a avut parte de cele mai mari bucurii în viață înainte de moarte.

„Îmi aduc aminte de multe ori toate momentele acelea, sunt triste sunt dureroase, dar m-am împăcat cu gândul că așa a vrut Dumnezeu. (...) Au fost ani în care m-am întrebat ce a simțit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Am aflat ulterior că n-a apucat să realizeze ce se întâmplă, deci nu a apucat să-și dea seama de tragedie. S-a sfârșit repede. Așa a vrut Dumnezeu să-i dea această bucurie de a-și găsi perechea potrivită, de a simți bucuria de a fi mamă .. și dacă Dumnezeu a vrut să se termine atunci totul”, a mărturisit mama Laurei Stoica.

„Piesa ”Mai frumoasă” i-a dedicat-o lui Cristi, pentru că într-adevăr Cristi o vedea ... a fost un om extraordinar. Nu am înțeles decât după cât de extraordinar a fost. N-am auzit până atunci un bărbat care să aibă atâta răbdare. A fost dispus să fie cu ea până în ultima clipă, să meargă cu ea până la capăt”, a dezvăluit femeia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest