Marea dragoste a lui Cătălin Botezatu: ”Am iubit-o cu adevărat și o iubesc încă!”

 

Cătălin Botezatu a dezvăluit cine este femeia care și-a pus amprenta asupra existenței lui.

 

Celebrul designer a avut o viață amoroasă tumultoasă.

 

De-a lungul timpului, au existat numeroase speculații cu privire la relațiile sale, mai mult sau mai puțin adevărate, potrivit designerului, care a dezbătut subiectul într-un nou interviu. Cătălin Botezatu a vorbit despre relațiile amoroase care au avut importanță în viața lui, inclusiv despre marea sa iubire. Creatorul a mărturisit că o mai iubește încă pe femeia alături de care a petrecut 7 ani din viață. Este vorba despre Dana Opsitaru care era o femeie măritată la începutul relației dintre ea și designer.

 

„Am iubit-o cu adevărat, și o iubesc încă, pe Dana (femeia cu care a fost împreuna 7 ani). Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. O iubesc foarte tare, și-a pus o amprentă extrem de pozitivă asupra bărbatului din mine”, a dezvăluit celebrul designer în cadrul unei emisiuni tv.

 

Adevărul despre idila cu gemenele Vlasov

 

Cătălin Botezatu a clarificat situația în care s-a aflat cu gemenele Wanda și Ingrid Vlasov. Acesta a subliniat că doar prima i-a fost iubită: „Pe Wanda (Vlasov) am iubit-o foarte mult, pe Ingrid (Vlasov) am respectat-o foarte mult. Nu aș fi mers până într-acolo, încât în aceeași casă, în același timp, să fac așa ceva cu două surori. Ele erau inseparabile, fiind și gemene”.

 

Bianca Brad și Tania Budi, două dintre cuceririle lui Botezatu

 

Dana a fost cea mai importantă femeie din viața lui Botezatu, însă acesta nu a ascuns că a avut sentimente profunde și pentru Bianca Brad și Tania Budi: „Am iubit multe, multe femei, și sper să o mai fac. Bianca Brad nu a fost iubita mea, eram îndrăgostit groaznic de ea. Ei îi datorez debutul meu în modeling. Cu Tania Budi am avut o relație frumoasă, mama îmi zicea că voia să fie mama copiilor mei, este o femeie superbă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest