Margherita de la Clejani, față în față cu bărbatul care a înjunghiat-o! Ce pedeapsă riscă agresorul

 

Margherita de la Clejani a trecut prin clipe cumplite pe data de 18 august, când un bărbat necunoscut a atacat-o pe aceasta chiar pe străzile Bucureștiului. Bărbatul se afla în mers pe o trotinetă electrică, când a înțepat-o pe brunetă cu un obiect ascuțit. Aceasta nu a fost singura victimă a agresorului, pentru că, la scurt timp, acesta a atacat o nouă femeie. Pe tot parcursul zilei a fost instalată o stare de alertă în Capitală, iar părinții artistei au fost devastați de durere. 

 
 Recent, judecătorii au aprobat probleme administrate la dosar în cazul agresorului care a înjunghiat două tinere, printre care și Margherita de la Clejani.Primul termen al procesului va avea loc vineri, 9 decembrie, iar fiica Clejanilor va fi nevoită să stea față în față cu individul care a atacat-o.

.„Constată competenţa materială şi teritorială a instanţei, legalitatea sesizării cu rechizitoriul nr. 7853/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti privind pe inculpatul Rădulescu Adrian, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza înregistrată pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti sub numărul 51632/299/2022 privind pe inculpatul Rădulescu Adrian, cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe (persoana vătămată P. Mara Andreea şi persoana vătămată Manole Myriam Margareta). Stabileşte termen de judecată la data de 09.12.2022, ora 09:00, sub rezerva rămânerii definitive a prezentei încheieri. Pentru primul termen de judecată se citează inculpatul şi persoanele vătămate', au decis judecătorii.

 
Agresorul nu a fost acuzat de vătămare corporală, deși loviturile cu bisturiul au vizat zone vitale, conform spynews.ro. În acest caz, bărbatul ar putea scăpa cu o amendă penală. 

„Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă', mai spune legea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest