Maria Constantin a stabilit să facă nunta într-o zi de joi: „Cel mai mult așteaptă fi-miu”

 

După două mariaje eșuate, cântăreața de muzică populară este convinsă că al treilea este cu noroc, că va fi pentru totdeauna.

 

Maria Constantin este în al nouălea cer alături de actualul iubit Robert Stoica. Vedeta nu doar că își face planuri de nuntă, mai mult a fixat și ziua și perioada în care va avea loc marele eveniment. Oarecum ciudat pentru mulți, cântăreața a stabilit ca această a treia nuntă din viața ei să se desfășoară într-o zi de joi, asta pentru ca să poată participa toți cântăreții de muzică care-I sunt prieteni și care, în weekend ar avea evenimente.

 

,,Ne gândisem să facem nunta anul acesta, dar nu se poate, pentru că face fratele meu nunta. Erau prea multe nunți, era aglomerație mare. Plus că trebuie să vină toți artiștii, așa că vom face joia, nu sâmbăta sau duminica. O vom face la anul, la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii septembrie. E pregătit tot, nunta va fi în București, la un restaurant select. Vor veni și vor cânta toți colegii mei", a spus Maria Constantin pentru Click.

 

Maria Constantin a spus că fiul ei este foarte entuziasmat pentru nunta ce va urma și că îl va pune cavaler de onoare. Cel mic nu a avut niciodată probleme cu bărbații din viața ei și mereu s-au înțeles bine.

 

,,Cel mai mult așteaptă fi-miu nunta mea. Mi-a zis: „Mami, te măriți, abia aștept vreau și eu să vin la nuntă!” „Da! Te pun cavaler de onoare!” E super încântat de ideea aceasta. El niciodată nu a avut o problemă cu bărbații din viața mea. Și ei au fost ok cu el, de ce să mânii pe Dumnezeu?", a spus cântăreața de muzică populară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest