Marian Cozma, declarații exclusive la Antena Stars: „Folclorul a rămas mai sărac”

 

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a șocat pe toată lumea. Colegii de breaslă sunt îndurerați de pierderea cântărețului de muzică populară.

 

Marian Cozma a făcut primele mărturisiri la Antena Stars despre prietenia care îl lega de marele rapsod al Olteniei. ''Folclorul a rămas mai sărac de când nea Petrică, așa cum îi spuneam eu, nu mai e. A rămas mai sărac fără acest artist. Mă cunoșteam cu nea Petrică de ani buni la emisiunile muzicale am petrecut multe momente în culise, în pauze. Mai făceam un spirit de glumă, niciodată nu te lăsa să cazi într-un moment mai trist. Nea Petrică mereu venea cu o glumă, cu un sfat era foarte pontos. Un om deosebit din toate punctele de vedere, n-am de spus decât lucruri frumoase'', a declarat Marian Cozma în exclusivitate la Antena Stars.

 

Interpretul de muzică populară din Mehedinţi Petrică Mîţu Stoian a murit sâmbătă seara, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, după ce a suferit un șoc septic.

Medicii care l-au tratat la spital spun că acesta ar fi fost complet vaccinat anti-COVID, dar că a trecut prin boală și făcea o terapie de recuperare post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin.

 

Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat miercuri, la Craiova. Mii de oameni s-au strâns în fața Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova pentru a-i aduce un ultim omagiu. Trupul neînsuflețit a fost îmbrăcat în costum popular și înfășurat cu steagul tricolor.

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa au deschis, luni, un dosar penal în cazul morţii lui Petrică Mîţu Stoian și fac cercetări pentru ucidere din culpă.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest