Marian Drăgulescu plănuiește a treia nuntă! Dezvăluiri la Antena Stars: „Sper să țină cât mai mult!”

 

Mai întâi a fost Larisa, apoi a venit Corina, iar acum este Simona! Marian Drăgulescu este din nou pregătit să spună „Da” în fața ofițerului stării civile și nu doar atât.

 

Gimnastul are planuri mari pentru anul 2022! Vrea să se însoare cu iubita lui Simona, cu care este împreună de doi ani și jumătate și în plus își dorește să aibă și copii împreună. În premieră la Antena Stars, Marian Drăgulescu și-a expus planurile de viitor pe care le are și a explicat că nu a făcut încă acest pas important din viața lui dintr-un singur motiv: din cauza pandemiei determinată de virusul SARS-CoV-2.

 

El a precizat că nu-și dorește doar să se însoare cu partenera lui de acum, ci împreună să devină cât mai repede părinți. Sportivul ar fi în fața celei de-a treia căsătorii, după experiențele de acest fel avute cu Larisa și Corina. La scurt timp după ce a divorțat de Corina, Marian Drăgulescu s-a cuplat cu Simona, o tânără care este de profesie inginer. Chiar dacă relația a început de doar doi ani și jumătate, cei doi îndrăgostiți s-au hotărât să facă pasul cel mare după ce pandemia se va încheia. ”Deocamdată cu toată pandemia asta nu a fost o prioritate, dar cu siguranță vom ajunge și să facem acest pas. Ne dorim și copii, ca orice cuplu”, a spus Marian Drăgulescu la Antena Stars.

 

Aflat e la a treia căsnicie, Marian Drăgulescu vrea să aibă o nuntă cu mulți invitați, printre care prietenii și familia. El a precizat că va face acest pas imediat după ce restricțiile vor dispărea și se vor putea desfășura așa cum își doresc. Sportivul a mai mărturisit că speră că a treia căsnicie să fie una cu noroc, cât mai lungă și de ce nu, până la adânci bătrâneți.

 

”Va fi o nuntă cu prieteni, cu familie, cu rude, o nuntă normală. (...) Sper să țină cât mai mult, dacă o ține până la sfârșit și o să fie frumos mă bucur cât mai mult, o să trăim prezentul, ne bucurăm unul de celălalt, ne simțim bine împreună”, a precizat gimnastul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest