Marina Dina, despre problemele pe care le întâmpină cu tatăl copiilor: ”Cel mai probabil vom ajunge în instanță”

 

Fosta asistență TV își dorește stabilitate și corectitudine în relația pe care o are cu tatăl copiilor ei.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Marina Dina a vorbit despre neînțelegerile cu fostul ei partener. Vedeta a mărturisit că acesta și-a asumat responsabilitatea de a plăti integral școala celor mici, însă este vorba de o înțelegere verbal doar, fără a avea nicio dovadă în acest sens.

 

„A fost o situație mai neplăcută pentru că nu am reușit să mă înțeleg cu tatăl copiilor, dar ulterior am reușit să aplanăm conflictul și copiii au început școala încă din a doua zi. Nu știu dacă este chiar o înțelegere, așa sper eu să fie. El și-a asumat plata taxei școlare în totalitate și momentan am hotărât noi, copiii să stea și la mine și la el, dar nu am semnat niciun document legal. A fost doar așa o înțelegere între noi”, a mărturisit Marina Dina, pentru Antena Stars.

 

Fosta asistentă TV s-a sfătuit cu o serie de avocați și spune că este foarte probabil ca diferendele dintre ei să fie reglate de instanțele de judecată. „O să vedem mai departe cum decurg lucrurile. Dacă nu reușim să ajungem noi la o înțelegere pentru că acestea sunt lucruri care trebuie stabilite totuși, cel mai probabil vom ajunge în instanță. Putem să apelăm la un notar și să hotărâm lucrurile astea între noi, poate cu ajutorul unui mediator, dar dacă nu reușim să facem asta, vom merge în instanță. Eu am mai consultat în perioada asta și alți avocați”, a mai spus vedeta.

 

Vedeta a recunoscut că bărbatul le poate oferi mai mult celor mici din punct de vedere finaciar. „Cred că are multe să le ofere, nu mai multe decât mine, mă rog, pe partea financiară mai multe decât mine, cel puțin în momentul ăsta. Eu, în general, eu sunt cea care încearcă să remedieze lucrurile. Nu sunt o persoană conflictuală. Îmi doresc să fie pace și liniște și nu am o problemă să las de le mine”, a adăugat Marina Dina.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest