Mario Fresh, de nerecunoscut! Fanii au rămas șocați: ”Păpușa Barbie!” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Iubitul Alexiei Eram i-a surprins pe urmăritorii săi după ce a recurs la o schimbare radicală de look.

 

Artistul a făcut un update major la aspectul său fizic, care i-a surprins pe toți cei care-i apreciază muzica și… stilul. Mario Fresh a revenit în atenția fanilor săi cu o schimbare radicală de look. Nonconformist, cum îl știm, el a pus accentul pe culoarea roz, una care este mai degrabă specifică sexului frumos decât bărbaților. Șocul a fost total în rândul urmăritorilor săi, care nu au ezitat să-și spună opiniile vis-à-vis de noul look al cântărețului preferat.

 

Dar cu ce i-a șocat Mario Fresh pe toți cei care îi adoră melodiile? Artistul a decis că-și schimbe culoarea părului și a ales, după cum spuneam, una extravagantă pentru un bărbat. El și-a vopsit părul în roz! Ați auzit bine, roz! Cântărețul nu a ezitat să se afișeze pe rețelele de socializare cu noul aspect, iar reacțiile fanilor nu s-au lăsat nici ele prea mult așteptate.  

 

După câteva momente de ezitate, până să se dumirească despre ce este vorba, fanii săi au luat cu asalt secțiunea de comentarii pentru a-și da cu părerea, iar artistul a fost destul de apreciat. De asemenea, fanii l-au compara cu Maluma, păpușa Barbie, iar unii au spus că niciodată nu este prea mult roz. ‘’Maluma’’, ‘’Minunat’’, ‘’Senzație’’, ‘’Păpușa Barbie’’, acestea fiind doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit artistul la fotografia cu noul său look.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest