Mario Iorgulescu, schimbare radicală după condamnarea la închisoare pentru ucidere din culpă / FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Fiul lui Gino Iorgulescu, Mario Iorgulescu, a avut o apariție surprinzătoare pe internet, la mai bine de o lună de la condamnarea sa la închisoare cu executare pentru uciderea unei persoane, sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.

În urmă cu trei ani, Mario Iorgulescu a provocat un accident în care o persoană și-a pierdut viața, iar recent a primit o pedeapsă de 15 ani și 8 luni de închisoare. Avocatul său a anunțat că va contesta decizia instanței, având în vedere că se așteptau la o pedeapsă de maxim 12 ani.

În ciuda situației sale, Mario Iorgulescu s-a afișat pe internet cu mai multe imagini în care se pare că se relaxează într-o clinică din Italia, unde este internat. Mulți internauți au observat că fiul lui Gino Iorgulescu s-a schimbat mult în ultima perioadă, ajungând aproape de nerecunoscut.

Pe contul său de Instagram, Mario Iorgulescu a adăugat mai multe hashtag-uri, printre care „Relaxare”, „Viață bună”, „Cred în justiție”, „Lege și Ordine”, „Justiție”, „Mafie”, și „Toatebune”.

Avocatul său, Florin Dulgheru, a subliniat faptul că pedeapsa primită este halucinantă, în condițiile în care sunt teroriști care au primit pedepse mai mici pentru fapte mult mai grave. „Am spus că va lua minim 12 ani, așa s-a întâmplat. Este halucinant faptul că, pentru o reală ucidere din culpă, un judecător poate pronunța o pedeapsă de 15 ani și 8 luni, în condițiile în care sunt teroriști care au masacrat și au luat pedepse semnificativ mai mici”, a declarat Florin Dulgheru, avocatul lui Mario Iorgulescu, în exclusivitate pentru Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest