Mario Joy, diagnosticat cu o boală grea! „În ziua aia aveam 270 și normal era până în 105”

 

Cântărețul care a făcut furori cu piesa California trece printr-o perioadă dificilă, după ce analizele medicale nu au ieșit cum trebuie și a primit o veste cumplită.

 

Mario Joy nu se simțea în apele lui la finalul toamnei. Așa că în noiembrie a hotărât să-și facă o serie de analize complete, pentru a vedea cu exactitate ce se întâmplă cu el. Primele simptome pe care le-a avut artistul au fost că nu mai vedea prea bine atât la distanță, cât și scrisul. Și de aici a pornit totul. În exclusivitate la Antena Stars, cel care a lansat hit-ul California a explicat prin ce a trecut în ultimele luni. Controlul aparent de rutină la medicul oftalmolog a relevat că problemele cântărețului sunt mai mari decât acesta își imaginează. Astfel, el a fost diagnosticat cu diabet.

 

”Am făcut mai multe analize. Nu mai vedeam la distanță, nu mai vedeam scrisul, m-am dus să-mi fac ochelari, mi-a spus că nu am nimic, dar îți dau ochelari. Vedeam bine cu ochelarii, dar după o lună de zile aveam tensiunea foarte ridicată și a trebuit să mai fac un set de analize și aveam glicemia foarte mare. În ziua aia aveam 270 și normal era până în 105”; a spus Mario Joy la Antena Stars.

 

Vestea a picat ca un trăznet pentru artist, care timp de două zile a fost terminat. Dar apoi a căutat soluții să țină sub control boala, astfel încât, la sfatul nutriționistului, s-a apucat de o dietă alimentară combinată cu mișcare. Cântărețul nu mai mănâncă după ora 8 seara și nu are voie nici să aibă în alimentația sa grăsimi sau zahăr. El precizează că a descoperit dulciurile fără zahăr și i se pare o variantă foarte bună și să aibă grijă în același timp și de sănătatea sa.

 

”Am fost dărâmat două zile, nu mai puteai să vorbești cu mine, doar că mi-a dat Dumnezeu putere, iar acum am glicemiile foarte bune, acum două zile aveam 94 dimineața, era foarte bună. Am ținut dietă, odihnă, mișcare, să te plimbi prin casă, orice, să faci mișcare, să mănânci sănătos. Eu de exemplu nu mai mănânc după 8, n-ai voie grăsimi, n-ai voie zahăr. Acum am descoperit dulciuri fără zahăr, la început mi s-a părut foarte greu”, a spus Mario Joy.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest