Marius Elisei, mesaj dur după despărțirea de Oana Roman: „Modurile posibile în care mă bârfești...”

 

Războiul dintre Oana Roman și Marius Elisei pare departe de a se termina. 

Acuzațiile indirecte lansate în mediul online de către Oana Roman și Marius Elisei se pare că nu se mai opresc. După ce și-au anunțat oficial despărțirea în urmă cu câteva zile, cei doi au început să arunce cu săgeți unul către celălat, prin care să scoată la iveală diferite nereguli din cuplu, care, cel mai probabil, ar fi produs ruptura dintre aceștia. Așadar, dacă recent vedeta a declarat în mediul online faptul că ani de zile s-a simțit ca la pușcărie, fiind nevoită să dea raportul la orice face, dar, mai mult, și că ea era singura susținătoare financiară a familiei, Marius Elisei a venit și el cu replica, tot pe Instagram. Bărbatul a postat un videoclip în care, în mod indirect, susține constant că este bârfit și judecat. 

„Sunt oameni care nu pot trăi fără să îi bârfească sau să-i judece, mai bine spus, pe cei din jur. Eu sunt de părere că nu e decât distructivă atitudinea asta și caut s-o evit.

Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu, toate modurile posibile în care mă bârfești și mă vorbești.

Lasă-mă așa să fiu eu, sănătos, cum sunt eu, nu contează”, a spus Marius Elisei printr-un videoclip postat pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest