Marius Elisei, mesaj pentru Gabriela: „Îți mulțumesc pentru tot”

 

Fostul partener al Oanei Roman nu ratează niciun prilej pentru a-și manifesta afecțiunea față de noua lui iubită.

 

Marius Elisei a trecut repede și se pare cu bine de separarea de Oana Roman. Bărbatul și-a găsit fericirea în brațele Gabrielei, alături de care a plecat, din septembrie încoace, în numeroase escapade romantice. Ultima dintre acestea a fost la Sibiu, cei doi vizitând Târgul de Crăciun care s-a deschis recent în orașul din centrul României.

 

Fostul iubit al Oanei Roman este implicat trup și suflet în noua relație, care pare să funcționeze de minune. Bărbatul a postat pe contul său de Instagram o imagine cu Gabriela de la Târgul de Crăciun de la Sibiu însoțită de un mesaj care spune multe despre cât de fericit este alături de aceasta. „Îți mulțumesc pentru tot”, a scris Marius Elisei, pe Instagram.

 

Cei doi au avut și o apariție recentă la Xtra Night Show, în care au fost întrebați dacă doresc să devină părinți în viitorul apropiat. „De ce nu?! Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună. Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Care e problema?”, spunea Marius Elisei, în trecut, pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest