Marius Elisei, prima reacție după ce Oana Roman a spus că relaţia lor nu merge: „Prefer să fiu...”

 

Oana Roman și Marius Elisei împlinesc 8 ani de când au decis să-și unească destinele. Totuși, această perioadă a fost și ea umbrită de câteva evenimente negative, pentru că cei doi au divorțat, în urmă cu un an. După o perioadă în care au stat despărțiți, aceștia și-au dat seama că sunt suflete pereche și au decis să-și oficializeze din nou relația. Acum însă, Oana Roman pare că este din nou în pragul divorțului, făcând o serie de dezvăluiri care au uimit pe toată lumea.

”Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură.

Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri... Se spune că rufele se spală în familie”, a declarat Oana Roman la X-tra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest