Mărturisirea pe care Oana Roman le-a făcut-o fanilor: „E singurul loc din lume în care mă simt în elementul meu!”

 

Vedeta trece printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere afectiv și a recunoscut pe rețelele de socializare că își dorește nespus să ajungă în locul în care se simte pe deplin fericită.

 

Oana Roman nu trece prin cea mai bună perioadă, fapt care devine clar inclusiv din postările sale. Tot timpul în alergătură să-i ofere mamei sale Mioara condiții excelente, cu o viață de cuplu care se clatină, ea recunoscând recent la Xtra Night Show că sunt probleme în relația cu Marius Elisei, vedeta este destul de vulnerabilă în aceste momente și caută un refugiu.

 

Ea le-a mărturisit urmăritorilor de la Instagram că un singur loc din lumea ar putea să o facă fericită, cel în care se simte excelent alături de prietenele ei. Este vorba de sudul Franței. Ea a spus că de 30 de ani încoace se duce în fiecare vară în această zonă unde reușește să-și încarce bateriile pentru a se putea lupta cu tumultuoasa viață a Bucureștiului, și, firesc, cu problemele personale, care în ultima vreme au părut să dea năvală. Din păcate pentru fata lui Petre Roman, aceasta nu știe încă dacă va reuși și vara asta să ajungă la Cannes.

 

„Singurul lucru care m-ar face pe deplin fericită în momentul ăsta ar fi să mă pot trezi în sudul Franței, să fiu cu prietenele mele și să mă bucur de singurul loc din lume unde mă simt cu adevărat în elementul meu. Acum fix un an mă pregăteam să merg la Cannes, așa cum o fac aproape în fiecare an de 30 de ani. Anul ăsta nu știu când și dacă ajung și îmi e un dor cumplit.”, a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest