Matematica le-a dat mari bătăi de cap concurenților de la Asia Express: „Nu mai pot, deci fizic nu mai pot!”

 

De la Bacalaureat nu s-au mai confruntat Natanticu, Buble și colegii lor cu ecuațiile. Dar iată că Drumul Împăraților le-a scos în cale o probă la care puțini se așteptau.

 

Asia Express – Drumul Împăraților este un show absolut imprevizibil. Concurenții au avut o nouă probă de înfruntat: matematica! Cei care au ajuns la situl arheologic Jerash și-au pus costumele romane pe ei și au urmărit cifrele de pe panouri în drumul lor printre coloanele romane pentru a face un număr exact de ecuații. În cazul în care ecuațiile erau greșite, concurenții erau nevoiți să facă câteva ture cu carul roman.

 

Cosmin Natanticu s-a enervat foarte tare la probă și s-a certat cu judecătorul pentru că ecuațiile sale erau greșite. „Nu mai pot, deci fizic nu mai pot. M-am enervat ca prostul pe om”, a spus el. Cosmin Natanticu a fost scos din sărite când judecătorul i-a spus să mai facă o tură pentru că la prima a trișat. Concurentul a ajuns la capătul puterilor și a fost la un pas să renunțe la misiune: „Deci nu mai pot. Nu mai fac nimic. M-am enervat că nu mai puteam, iar el mai pune o tură. În momentele alea îmi venea să le dau foc carelor. Ăla deja m-a înjurat, m-a blestemat!

 

Lidia Buble a fost și ea pusă în dificultate, chiar dacă a dat bacul la matematică. Ea a preferat să spună că nu știe, dar a reușit să treacă proba. „Decât să rezolvi problemele astea, mai bine te dai bătut și te apuci și cari de căruțul ală. Scapi mai repede decât să stai să-ți storci creierul cu toate cifrele alea. Nici la bacalaureat nu am avut așa probleme de făcut”, a mărturisit Lidia Buble în cadrul emisiunii Asia Express, difuzată pe Antena 1.

 

Lui Mihai Petre îi place matematica și s-a descurcat la această probă, dar a avut nevoie de foarte multă atenție și răbdare. „Foarte multe operații. Trebuia să fiu atent să nu scriu greșit numerele pentru că acolo era de fapt soluția, să fii foarte atent la cifrele romane. Mă tem să nu mă fi grabit și să greșesc ceva”, a spus Mihai Petre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest