Meghan Markle, criticată de Simona Gherghe: „Și-a ratat misiunea”

 


Simona Gherghe s-a alăturat milioanelor de oameni care au vizionat deja documentarul ”Harry și Meghan” de pe Netflix, în care Prințul Harry și Meghan Markle fac dezvăluiri controversate despre familia regală și tot ce li s-a întâmplat de când formează un cuplu. Deși se presupune că este prezentată viața lor împreună și încercările la care au fost supuși, în special fosta actriță americană, prezetatoarea de la Mireasa a văzut lucrurile într-un mod diferit și lasă să se înțeleagă că Ducesa de Sussex nu a câștigat deloc simpatia sau compasiunea ei.

Vedeta a început prin a sublinia că din punctul ei de vedere prințul Harry a fost doar „un personaj secundar” în cadrul documentarului, Meghan fiind cea care este pusă în prim-plan. Astfel, Simona a și dat alte două potențiale titluri pentru documentar, care s-ar fi potrivit mai bine, în opinia ei.

„Am văzut primele trei episoade din ”Harry și Meghan” și îi înțeleg pe englezi. Am tot citit, zilele astea, presa din UK și mă gândeam ce poate fi așa de rău, sigur sunt subiectivi .... De fapt, filmul nu este despre Harry și Meghan. Ar fi fost mai onest să se cheme ”Povestea actriței Meghan Markle” sau ”Cum s-a măritat o americancă cu un prinț britanic”. Harry e personaj secundar și e totuși nedrept pentru personalitatea lui. Și pentru inteligența lui. Nu am putut să nu remarc câteva momente de stânjeneală în preajma ei și a unor declarații pe care le face. Dar e clar că o iubește enorm.”, a scris Simona Gherghe, pe InstaStories.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest