Melinda și Puya, 16 ani de prietenie și 11 ani de căsnicie. Dezvăluiri surprinzătoare despre începutul relației lor!

 

Melinda, fosta concurentă de la emisiunea "America Express", a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Stars cum a luat naștere relația dintre ea și soțul ei, artistul Puya. Cei doi se cunosc de mai bine de 16 ani, de la un bal la care Melinda a fost agățată de Puya, deși ea l-a criticat inițial pentru tupeul său. După aceasta, cei doi au continuat să vorbească, iar Puya venea frecvent la Cluj, unde locuia Melinda. La acea vreme, Melinda avea doar 16-17 ani, iar acum cei doi sunt căsătoriți de 11 ani.

La un bal. M-a agățat el, m-am luat și de el că era prea tupeist. De acolo am tot vorbit până m-am mutat la Cluj și a început să vină la mine. Aveam 16-17 ani. Acum avem 11 ani de căsătorie”, a dezvăluit Melinda

În prezent, Melinda și Puya nu s-au odihnit nicio clipă după participarea lor la emisiunea "America Express". Au amenajat casa și și-au îndreptat atenția către pasiunile lor, cum ar fi croșetatul pentru Melinda, care și-a lansat propria colecție de haine. Printre vedetele care au fost atrase de aceste creații se numără și Antonia.

Melinda a mărturisit că pasiunea ei pentru croșetat a început în familie, unde mama și bunicile sale croșetau, iar acum ea a continuat tradiția. Prima creație pe care a făcut-o au fost costumele de baie, iar acum are propria colecție de haine croșetate.

Acțiunea a început de mică, mama mea a croșetat, bunicile mese la fel, iar eu cumva m-am obișnuit cu ele. Am avut mereu ceva croșetat, nu mi s-au părut demodate. Și mama lui Dragoș croșetează. Am început ușor, ușor. Prima dată cu costume de baie. Știu să croșetez, din familie s-a învățat.”, a mai spus soția lui Puya, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest