Meniul excentric al nunții lui Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil: ce delicii culinare le pregătesc invitaților

 
+2 click pentru
galerie

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc de nunta religioasă și au decis să își deguste meniul de nuntă înainte de eveniment. Cei doi s-au cununat civil în anul 2021, iar acum sunt nerăbdători să își oficializeze căsătoria și prin cununia religioasă care va avea loc într-o locație de lux lângă lac.

Potrivit declarațiilor Gabrielei Prisăcariu, preparatele din meniul de nuntă ales de cei doi includ un fel de mâncare din Franța, care a fost foarte apreciat de cuplu. Cei doi au precizat că se află doar la degustare și că trebuie doar să deguste preparatele, nu să le mănânce. În ciuda acestui lucru, Gabriela a declarat că preparatele arată "absolut delicios".

În timp ce degustau preparatele, Dani Oțil a dezvăluit că aceasta este a treia locație în care se află pentru degustare și că mai au una programată pentru săptămâna aceasta. Cei doi au o atitudine relaxată și plină de umor, lucru care îi face și mai fericiți în această perioadă.

''Suntem doar la degustare, nu trebuie să mâncăm, trebuie doar să degustăm, atât. Arată absolut delicios.'', a declarat Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare. ''Îți spun un secret, degustarea este gratis și suntem la a treia locație. Mai avem una mâine și săptămâna asta am salvat-o.'', i-a răspuns Dani Oțil soției sale.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt nerăbdători să se căsătorească religios, iar această perioadă este una plină de pregătiri pentru ei. Recent, Gabriela a probat mai multe rochii de mireasă, cheltuind 200 de euro pentru 23 de minute de probări, fapt care l-a amuzat pe Dani Oțil.

„Stimați bărbați, gentlemeni sau nu. De ce spun eu că bărbații sunt mai uniți decât femeile?! Am fost într-un loc unde se probează rochii de mireasă, doar ca să probăm, unde te duci cu câteva luni înainte, nu cu o săptămână două înainte. Pentru 23 de minute am plătit 200 de euro”, povestea Dani Oțil, pe Instagram


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest