Mesaj de “susținere” de la Ionel Tudorache pentru Maria Buză și Paula Chirilă. “Dacă nu cântați așa cum trebuie, îmi iau portofelele şi plec în toată lumea ”

 

Cea de-a patra gală “Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus cuplului format din Paula Chirilă și Maria Buză o adevărată provocare. Săptămâna trecută ruleta a decis că vor avea de interpretat un moment pe sufletul românilor, mai exact un lăutar de modă veche, care a cântat pe cele mai celebre scene ale lumii - Ionel Tudorache și melodia “Portofele”.

Transformarea nu a fost deloc ușoară pentru Maria și Paula, pe lângă faptul că au cântat în travesti, live, alături de taraful lui George Pătrașcu, acestea au primit și un mesaj special de la însuși Ionel Tudorache. “Maria, Paula, sunt cu ochii pe voi. Dacă nu cântați așa cum trebuie, îmi iau portofelele și plec, plec în toată lumea”, le-a transmis artistul printr-un mesaj video celor două concurente.

Cum se vor descurca Maria și Paula și dacă vor reuși să intre cu adevărat în pielea personajului pe care îl au de interpretat, telespectatorii vor putea afla urmărind cea de-a patra gală Te cunosc de undeva! sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 


 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest