Mesaj dureros transmis de Mădălina Crețan. Ce se întâmplă în viața ei

 

Pe rețelele personale de socializare, Mădălina Crețan a mărturisit că este devastată de dor și neputință. Ea a precizat că aceste două lucruri sunt în adâncul ei și nu poate „fugi” de ele oricât de mult ar încerca.

„Și accepți. Ok. Ai acceptat! Apoi apare dorul… și cu dorul vine și neputința aia… aia de care nu poți să fugi sau să te ascunzi nicăieri și pentru care nu există soluții. Care se instalează din ce în ce mai bine și mai adânc în fiecare os, mușchi, vas de sânge. Cu care te trezești, cu care mergi la somn, care te însoțește la fiecare pas, fiecare acțiune, fiecare gând. Și acum trebuie să le accepți și pe astea două. Sau să înveți cumva să trăiești cu ele, să nu te zbați să le ții departe pentru că nu ai nicio șansă de câștig în lupta asta și doar te sleiești și de mai multă energie încercând. Așa că, welcome dragă dor și dragă neputință”, a transmis partenera regretatului artist.

De asemenea, soția regretatului artist Nosfe a mai adăugat că acceptă și dorul și neputința în viața ei, însă este sigură că, la un moment dat, ea va reuși să scape de ele, iar acestea îi vor da putere.

„Vă deschid ușa, vă accept și pe voi, dar la momentul potrivit vă voi încasa chiria. Îmi veți da putere atunci când voi avea mai multă nevoie și îmi veți da cuvinte să le aștern pe foaie atunci când sufletul nu va ști foarte bine să comunice”, a mai adăugat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest