Mesajele subtile ale Ramonei Olaru către fostul ei iubit, Cătălin Cazacu

 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au format un cuplu, dar au decis să meargă pe drumuri separate. Asistenta TV nu pare să renunțe la a-i transmite mesaje cu subînțeles fostului iubit. Recent, Ramona Olaru a postat un mesaj pe Instagram prin care îi îndeamnă pe oameni să nu se mai plângă de zilele de luni și să-și vadă de treabă. Mesajul poate fi interpretat ca o critică la adresa prezentatorului TV, care a exprimat în trecut frustrarea sa față de trezitul devreme dimineața pentru a prezenta o emisiune matinală.

”Bună dimineața tuturor, mai ales celor care nu sunt țâfnoși că e luni azi, sătul de toate mâtâielile astea. E o zi ca oricare alta, un nou început, noi greșeli. Poate într-o zi ce luni îți întâlnești iubirea ori primești o veste neimapomenită.

Lăsați smiorcăielile astea și hai la muncă! Viața unora e de cacao, nu ziua luni! Luni e ca o amandină!”, este mesajul postat de Ramona OIaru pe Instagram

Deși cei doi foști parteneri par să fi pus punct definitiv relației lor, ei sunt încă implicați în același cerc social și se întâlnesc la diferite evenimente. Cu toate acestea, Ramona și Cătălin nu au apărut împreună în nicio poză, semn că separarea lor este reală.

În ciuda faptului că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste tumultoasă, amândoi trebuie să-și vadă de viețile lor, iar mesajele subtile transmise de asistenta TV par să reflecte acest lucru. Mesajul ei poate fi interpretat ca o îndemnare la a renunța la lamentări și a ne concentra asupra lucrurilor care contează cu adevărat în viață.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest