Mesajul Gabrielei Cristea pentru Tavi Clonda de Ziua Bărbatului: „Patul este mare, dar…”

 
+2 click pentru
galerie

Îndrăgita prezentatoare TV i-a lăsat un mesaj emoționant soțului ei de Ziua Bărbatului. Cum l-a surprins aceasta pe artist.

 

După Ziua Femeii vine Ziua Bărbatului, adică astăzi, la data de 9 martie. În tradiția românească, Ziua Bărbatului este asociată de obicei cu tradiția consumului a 40 de pahare de vin de Ziua Sfinților 40 de Mucenici. Gabriea Cristea a profitat de ocazie pentru a-și arăta iubirea față de soțul său. Ea a postat pe rețelele de socializare o imagine înduioșătoare, cu soțul său, Tavi Clonda și una dintre fetițele cuplului, în timp ce dormeau.

 

"Patul este mare dar ei impart o bucatica mica din el, pernele sunt 6 la numar in pat dar ei impart doar una pe din doua. Bucatica mea de Rai de pe pamant este acasa. La multi ani de ziua barbatului!", este mesajul scris de Gabriela Cristea pentru Tavi Clonda, cu acestă ocazie.

 

Ieri, de Ziua Femeilor și a Mamelor, Tavi Clonda a scris un mesaj de-a dreptul emoționant despre ceea ce înseamnă pentru el ziua de 8 martie, dar și cât de importantă este partenera lui de viață pentru el.

 

"Ce pot sa spun in aceasta zi speciala…🧐 Am fost si sunt inconjurat “numai” de fetite… (swipe left) DA,fie ca e sotie,mama,bunica,sora,ele toate au ramas in sufletul lor niste fetite care merita toata iubirea,protectia,respectul si alintul meu…. La multi Ani dragele mele! Va iubesc!", este mesajul scris chiar de Tavi Clonda, cu ocazia zilei de 8 martie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest