Mesajul inspirațional al Oanei Lis despre înfruntarea greutăților și perseverență: „Numai eu știu de câte ori…”

 

Oana Lis mărturisește momentele dificile prin care a trecut în ultima perioadă, într-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare. Vedeta a dezvăluit că, deși este considerată o femeie puternică, a simțit adesea că va claca și că a plâns de multe ori în mașină sau pe marginea drumului, în momente de cumpănă.

În ciuda greutăților, Oana Lis a învățat să se susțină pe sine și pe cei din jurul ei și consideră că a devenit o femeie puternică. Cu toate acestea, ea recunoaște că este dificil să fii puternic și să îți arăți puterea în fața altora.

"Da, sunt văzută ca o femeie puternică și eu mă simt puternică pentru că fac multe în acest moment din viața mea și am învățat să mă susțin și pe mine, și pe alții. Fetița a devenit femeie. Dar e greu să fii puternic și să te arăți puternic. Cine trece prin asta știe cum e. Numai eu știu de câte ori am plâns la volan mergând. Numai eu știu de câte ori am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng că efectiv nu vedeam drumul de lacrimi. Dar sunt încă pe drum și sunt și foarte multe zile senine.", a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

Pe de altă parte, Oana și soțul ei, Viorel Lis, au trecut printr-o perioadă complicată din punct de vedere financiar, iar fostul edil al Capitalei a avut probleme de sănătate. Cu toate acestea, lucrurile par să se fi mai așezat acum în viața lor, iar Oana a postat o fotografie cu soțul ei pe rețelele de socializare, în care se pare că acesta se simte mai bine.

Astfel, Oana Lis mărturisește că viața poate fi uneori foarte grea, dar că este important să găsești puterea de a merge mai departe și de a învăța din greșeli.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest