Mesajul Oanei Roman după moartea mamei sale: ”A plecat liniștită”

 

Anul a început cum nu se poate mai rău pentru influenceriță, care și-a pierdut mama de care era foarte atașată.

 

A fost un final de săptămână extrem de greu pentru Oana Roman, după ce mama ei, Mioara Roman, s-a stins vineri la azilul din Snagov, unde locuia. Oana Roman a fost împietrită de durere, dar a mai avut forța să scrie un mesaj pe rețelele de socializare.

 

”Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

 

Influencerița a făcut și o serie de declarații exclusive pentru Spynews.ro. Ea a spus că mama ei s-a stins în somn, așa cum și-a dorit. ”Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”, a declarat Oana Roman, la Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest