Mesajul Oanei Roman pentru fata ei Isabela de Ziua Copilului: „Deja simt că e prietena mea!”

 

Emoțiile și dragostea unei mame pentru copilul ei sunt de neegalat, iar Oana Roman a transmis un mesaj emoționant pentru fiica sa, Isabela, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Vedeta și-a adus aminte de momentul în care a adus-o pe lume și a împărtășit aceste amintiri cu fanii săi pe rețelele de socializare.

Pe Instagram, Oana Roman a postat o fotografie alături de fiica ei și a însoțit-o de un mesaj plin de afecțiune. Cu recunoștință și admirație, vedeta a remarcat cât de repede au trecut anii și cât de mult s-a bucurat de creșterea Isabelei. Aceasta a mărturisit că își amintește momentul când fiica ei era atât de mică încât i se părea fragilă și că o privea cu emoție și teamă. Cu toate acestea, Isabela a fost sănătoasă și dezvoltată perfect, ceea ce a adus bucurie și liniște în viața Oanei Roman.

„Câteodată mă uit la ea și nu-mi vine să cred cât de repede au trecut anii. Îmi aduc aminte când s-a născut era atât de mică încât îmi era frică să o țin în brațe. Deși la naștere a avut doar 2.340 kg și doar 45 de cm, neonatoloaga i-a dat nota 10, pentru că era perfect sănătoasă și perfect dezvoltată și țin minte că i-am auzit din prima plânsetele. M-am simțit în siguranță la spilal din primul moment. Ea a rămas sănătoasă și extrem de cuminte și de bună. Are 1 m 50 la 9 ani și deja simt că e prietena mea. La mulți ani, copil minunat”, a scris vedeta pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest