Mesajul transmis de Brigitte Pastramă după ce s-a aflat de divorț. „Înconjurați-vă de oameni care vă tragă...”

 

Zilele trecute, prezentă la petrecerea VIVA! 2022, Brigitte Pastramă a anunțat că va divorța de soțul ei, Florin Pastramă, după 3 ani de relație. Bruneta a venit singură la eveniment și nu s-a ferit să declare că trece printr-o perioadă grea.
 
Acum, Brigitte a postat un nou mesaj cu subînțeles, pe contul de socializare, în care le-a dat un sfat celor care o urmăresc.
 
„Înconjurați-vă de oameni care vă trag în sus, pentru că lumea în jur este plină de cei care vor să te tragă în jos”, a postat Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.
 
Întrebată care este motivul care a dus la despărțirea de Florin Pastramă, Brigitte nu a avut nicio reținere și a spus adevărul. „Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. de când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut.(…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea.(…) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă.  
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest