Mesajul lui Liviu Vârciu pentru fani: "Să nu faceți prostii!"

 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vărciu este unul dintre cei mai carismatici prezentatori de televiziune, care întotdeauna știe să aducă zâmbetul pe buze tuturor! Ei bine, acesta face șotii și pe paginile personale de socializare.

Liviu Vârciu a început story-ul cu o melodie către fanii săi, iar mai apoi le-a urat sărbători liniștite, paște fericit și i-a rugat pe aceștia să încerce să fie mai buni. Artistul a povestit că a ținut post toată săptămâna și urmează să se împărtășească și spovedească.

„Hai după...hai după, după, după barbă, ai îmbătrânit... Bună dimineața dragilor! Să avem niște sărbători liniștite, Paște fericit și mă, să încercăm să devenim mai buni după săptămâna asta. Eu am ținut post toată săptămâna, merg la biserică să mă spovedesc, să mă împărtășesc, spun acolo tot”, a spus prezentatorul TV pe pagina personală de Instagram.

„Când vin acasă de la biserică, vin cu hard-ul gol, ști, și trebuie să fac cumva să-l umplu. Hai, să nu faceți prostii până după Înviere, da!? După Înviere, adică, că e păcat. Vă pup și vă iubesc!”, a mai adăugat artistul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest