“Mi s-au uscat ochii de plâns”. Elena Merișoreanu, despre tragedia din Ucraina

 

Elena Merișoreanu își aduce aminte cu nostalgie de vremea în care a vizitat Ucraina. Cântăreața și-a exprimat regretul față de lucrurile care se întâmplă acum în țara vecină, unde a ținut chiar și spectacole.

„Mi-aduc aminte, când văd Kievul, de câte ori am fost acolo cu Rapsodia Română. Mi s-au uscat ochii de plâns când văd cum a ajuns orașul. Aveau o situație foarte bună, eu am fost acum doi ani și jumătate la Cernăuți și nici acolo nu o duceau rău de tot. Am avut spectacol cu Gabriel Dorobanțu, Adriana Trandafir. Acolo jumătate sunt români. Am fost la Odesa, pe vremea lui Ceaușescu, mergeam pentru schimb de experiență. La Kiev am dat spectacol în sala mare a celui mai mare teatru de balet din lume. Mi se face rău când știu ce frumusețe era, cred că va fi nevoie de cel puțin zece ani să se refacă”, a declarat aceasta pentru impact.ro.

„Am fost chemată ieri la un spectacol în provincie și am refuzat. Nu am stare să cânt, nu pot să exprim prin cântec ceea ce simt. Nu poți urca pe scenă cu tristețe, când e nevoie de un pic de energie pozitivă. Oricum nu mă mai interesează concertele, nu mai trăiesc din asta, am o pensie, am și un soț. Avem amândoi pensii bune, îi mulțumim lui Dumnezeu. Am muncit de la 16 ani și am plătit impozite la stat de mi-a venit rău. Am trăit în liniște, în pace, am plecat cât am vrut peste hotare, nu am avut opreliști nici pe vremea lu Ceaușescu. Ce vine acum e mult mai groaznic decât ce a fost în anii ăștia. Nu mai există nici Covid, nici probleme cu scumpirile. Putin să-și ia premiul Nobel, că a ucis Covidul și nu se mai vorbește de explozia de prețuri”, a continuat aceasta pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest