Micutzu, invitat special în marea finală a sezonului 12 iUmor

 

Finala sezonului 12 iUmor, difuzată duminică, 22 mai, de la ora 20.00, la Antena 1, îl va avea ca invitat special pe Micutzu. Prezentatorul România are Roast revine pe scena iUmor pentru a bucura jurații și publicul cu un moment special de stand-up.

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de stand-up din România, Micutzu, revine pe scena iUmor ca invitat special al finalei sezonului 12. Cosmin Nedelcu va face show duminică la iUmor cu un moment special de stand-up. „Ne bucurăm de fiecare data când Micutzu vine la iUmor”, a spus Delia încântată. „Marea finală trebuia să aibă un invitat special pe măsură”, a adăugat Dan Badea. Cel de-al patrulea jurat al marii finale iUmor, Mihai Petre, a comentat la rândul său venirea lui Micutzu spunând: „Mi se pare un artist foarte talentat și m-am bucurat să îl văd pe scenă”. Telespectatorii iUmor pot vedea momentul lui Micutzu, duminică, începând cu ora 20.00, la Antena 1.

Duminică, pe scena iUmor vor urca și finaliștii sezonului 12. Scuze Noi, Claudia Amuzică, Eduard Moise, Vlad Barbu, Dragoș Stan, Emanuel Doduț, Emanuel Bighe, Darisian Ștefan Luncanu, Roxana Chiperi, Zsolt Rosznai, Rikito Watanabe, Radu Giurcă și Mihai Radu vor încerca să convingă publicul că merită premiul de 20.000 de Euro și titulatura de câștigător iUmor. Telespectatorii pot vota la 1313 câștigătorul sezonului 12 iUmor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest