Mihaela Cernea, solista trupei Class, divorțează după 18 ani de căsnicie: "Am depus actele"

 

În ultimul perioadă s-a zvonit că Costin Craioveanu ar fi bătut-o pe soția sa, Mihaela Cernea. Pictorul neagă acuzațiile care i-au fost aduse și spune că nu ar putea niciodată să dea într-o femeie, mai ales în soția lui. Acum, Mihaela Cernea a confirmat faptul că a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5, acolo unde în urmă aproximativ două luni a introdus și un ordin de restricție împotriva soțului său, Costin Craioveanu.

„Da! Am introdus actele de divorț!”, a declarat Mihaela Cernea, pentru Click!.

Artistul susține că nu știa nimic de decizia soției sale și că a aflat din presă acest lucru „Eu nu știu nimic. Nu am primit nici o înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!”.

Avocatul lui Costin Craioveanu a declarat că artistul o iubește foarte mult pe soția sa și nu vrea să divorțeze. De asemenea, acesta a precizat că îi pare rău că Mihaela Cernea a luat  această decizie. 

„Costin nu vrea să divorțeze! Nu mi-a zis nimic Costin că ar fi primit actele de divorț. Eu tot ce știu este că el nu vrea în ruptul capului să divorțeze. O iubește pe femeia aia la nebunie, și pe copii îi iubește foarte tare! Dacă așa este mie îmi pare rău că nu au decis să divorțeze la notar. Eu îl reprezint pe Costin în dosarul penal în care a fost bătut în ultimul hal. Acolo solicităm niște daune, deocamdată nu se întâmplă nimic, trenează dosarul!”, a declarat avocatul Dragoș-Cristian Lica, pentru sursa mai sus menționată.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest