Mihaela Irimia și-a deschis sufletul la Chefi la Cuțite: „Viciul lui a dus la destrămarea familiei”

 

Concurenta în vârstă de 25 de ani spune că a renunțat la facultate pentru a-și întreține familia, după ce tatăl ei a rămas fără loc de muncă.

Mihaela Irimia face parte din una dintre multele familii de români care au ales Italia sau Spania pentru un trai mai buni. Părinții ei au plecat în zona orașului Milano, pentru o viață mai bună. Chiar dacă totul a părut să funcționeze bine la început, cu timpul din cauza faptului că tatăl ei bea considerabil, s-a ajuns la destrămarea familiei.

"Acum economic nu prea mai merge atât de bine. Nu m-aș întoarce acasă, acolo mă regăsesc, acolo am prietenii, familia, colegii. Nu sunt căsătorită, dar am prieten. Am gătit ceva românesc, nu am vrut să fie ceva italian. S-au despărțit părinții mei, a fost o despărțire mai cu scântei. Tata are un viciu, care de-a lungul anilor s-a mai înrăutățit. Ce aveți voi acolo în pahar. Din păcate, viciul lui a dus la destrămarea familiei, la un moment dat își pierduse locul de muncă.", a dezvăluit tânăra la Chefi la Cuțite.

Ea a precizat că a renunțat la facultate pentru a-și întreține familia: "A trebuit să renunțăm la viitorul nostru, la studii. Eram înscrisă la facultate, dar am renunțat. Tata nu mai muncea și trebuiau bani în familie. Eu și sora mea am renunțat la studii ca să aducem bani. Apoi nu mai era înțelegere între tata și mama și s-au despărțit. Îl iubesc foarte mult, le mulțumesc pentru tot ce ne-au oferit. Am avut tot ce ne trebuia și ne-au iubit mult. M-am și luptat cu un sentiment de vinovăție, că nu am făcut suficient de mult să îl ajutăm, să îl salvăm. Dar suntem acolo pentru el, ne auzim dar nu des. Sunt perioade când e bine, perioade când nu e bine deloc și nu ai cu cine să te înțelegi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest