Mihaela Pripici, regina iUmor: Cine este tânăra câștigătoare a premiului de 20.000 de euro

 

Mihaela Pripici a impresionat pe toată lumea în finala iUmor 2023, care a avut loc ieri. Dintre cei 10 concurenți, ea a fost aleasă drept câștigătoare și a primit marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Talentul incontestabil al Mihaelei Pripici în stand-up comedy a impresionat juriul format din Cătălin Bordea, Delia Matache, Cheloo și Nelu Cortea. Aceștia au recunoscut că ânăra posedă un talent înnăscut și au fost captivați de numărul ei de stand-up comedy.

Mihaela Pripici are doar 23 de ani și este originară din Curtea de Argeș. Pentru a câștiga premiul în valoare de 20.000 de euro, ea a oferit un spectacol de senzație pe scena iUmor. "De fiecare dată când urc pe scenă, simt o anxietate copleșitoare", a mărturisit Mihaela la testimonialele emisiunii de la Antena 1.

Jurații au avut numai cuvinte de laudă pentru tânăra talentată. Mihaela Pripici a demonstrat mult curaj când a pășit pe scenă, chiar dacă anxietatea a copleșit-o pentru scurt timp. Cătălin Bordea a observat puterea interioară a Mihaelei și i-a transmis că este  tânără puternică, chiar dacă ea însăși nu realizează acest lucru. "Nu-și dă seama de puterea pe care o are înăuntrul ei... Nu credeam că se va întoarce după momentul de pauză. Este uimitor!", a declarat juratul.

Nelu Cortea a apreciat faptul că Mihaela Pripici a reușit să-și susțină momentul în finală fără să se blocheze sau să fie copleșită de emoții puternice. "A revenit pe scenă fără să se bâlbâie, fără să tremure și a oferit un spectacol impecabil de la început până la sfârșit", a subliniat juratul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest