Mihai Bendeac a făcut anunţul: „Vă așteptăm la nuntă!”

 

Mihai Bendeac a făcut marele anunţ: „Vă așteptăm la nuntă!”. Actorul a postat o imagine în care a anunțat că face nuntă cu o brunetă superbă. Nu numai că vorbește despre căsătorie, ci a stabilit şi data marelui eveniment!

Mihai Bendeac a declarat de mai multe ori că tatuajul pe care îl are pe degetul inelar, cu mesajul „never” („niciodată”), reprezintă decizia sa de a nu se căsători niciodată. Cu toate acestea, în ultimul timp, actorul a început să facă cereri în căsătorie în direct. Astfel, după ce a cerut-o în căsătorie pe Claudia Amuzică, una dintre concurentele de la iUmor, acum a postat pe Instagram o poză cu o tânără brunetă ce pare a fi model, fără să-i dea numele, alături de anunţul „Vă aşteptăm la nuntă pe 20 august”.

„Am ieșit cu o tipă absolut superbă. În picioare avea UGG-uri, chestii care mie-mi plac. Și am ajuns acasă. Eu așa ceva n-am văzut în viața mea. Imaginează-ți că două dintre degete erau așa (n.r. – încălecate). Degetele erau păroase. Bă, las-o naiba, adică mă rad eu să n-am păr în foarte multe părți ale corpului. Dar tu, ca femeie?! După ce că ai degetele așa, bă, să nu-ți dai cu o lamă peste ele?! Când am văzut, am zis că mor. I-am spus că am o fantezie să facem dragoste în timp ce ea poartă UGG-uri. Și aia a fost”, a povestit, recent, Mihai Bendeac.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest