Mihai Costea și Adelina Nica și-au spus adio după ce și-au botezat copilul! Care este motivul rupturii!

 

Despărțire fulger în showbiz-ul românesc la început de an. Mihai Costea și Adelina Nica nu mai formează un cuplu.

 

Păreau unul dintre cele mai închegate cupluri, dar iată că aparențele sunt, de multe ori, înșelătoare. Apariția copilului părea să fi sudat și mai tare relația dintre ei. Adelina Nica și Mihai Costea au luat prin surprindere showbiz-ul autohon, după ce au hotărât să o ia pe drumuri separate, la scurt timp după ce și-au botezat copilul. Prietenii cuplului au dezvăluit că, de această dată, nu ar mai fi cale de împăcare între cei doi. Dar de la ce a pornit totul?

 

Reporterii Antena Stars au aflat care au fost motivele care au dus la încheierea relației dintre Adelina Nica și Mihai Costea. Frumoasa brunetă a început să-i reproșeze soțului său că nu mai contribuie financiar la bunăstarea familiei, asta pentru că Mihai Costea nu a mai câștigat niciun ban din iulie 2021, când a fost pus pe liber de gruparea Chindia Târgoviște. Fotbalistul, ajuns la 33 de ani, nu a mai fost căutat de niciun club și astfel nu a mai putut întreține familia în ultma vreme.

 

Se pare că toți banii din casă au fost aduși de Adelina Nica din vară încoace, ea având o firmă de încălțăminte din care câștigă sume bunicele. Surse din apropierea Adelinei au dezvăluit că vedeta nu mai simțea că are bază în Mihai Costea, care nu avea venituri stabile.

 

De altfel, chiar la botezul micuțului lor, Adelina Nica a povestit în exclusivitate pentru Antena Stars, chiar la botezul micuțului lor, despre cum funcționa relația de când devenise părinți. Se pare că bruneta recunoscuse că existau anumite probleme, dar nimeni nu se gândea la despărțire. „Ne-am și apropiat foarte mult, dar ne și certăm foarte des. Să dau niște exemple. Îl pupă și el are barbă. Acum avem altfel de certuri, nu cele pe care le aveam până acum. Bine, și acum sunt mici prostioare, dar mai multă dragoste”, declarase Adelina Nica, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest