Mihai Dragomir, marele câștigător al sezonului 13 de la Chefi la Cuțite!

 

Cuțitul de aur al lui Ștefan Popescu ajuns în echipa galbenă condusă de Alexandru Sautner a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Ștefan Popescu nu a condus vreo echipă în sezonul 13 de la Chefi la Cuțite, dar a avut marea satisfacție că Mihai Dragomir, cel pe care l-a ales Cuțit de Aur a câștigat întrecerea și premiul în valoare de 30.000 de euro.  Vestea că este marele câștigător al acestui sezon l-a copleșit pe Mihai Dragomir. Concurentul a fost în extaz.

”Am câștigat premiul cel mare, nu îmi vine să cred. Parcă m-a lovit un tsunami, m-au lăsat picioarele. Sunt în stare de șoc. Am câștigat războiul, i-am făcut mândri pe chefi. Nu îmi vine să cred că premiul îmi aparține, că pe farfuria asta scrie Mihai Dragomir.

Chef Mihai Dragomir. Toată munca pe care am depus-o, de acum șase ani de când am fost eliminat din bootcamp, am muncit pentru acest titlu”, a declarat Mihai Dragomir, la Chefi la cuțite.

Despre victoria lui Mihai Dragomir, Alexandru Sautner a spus: ”Am câștigat! Sunt cel mai bucuros om din lume. Nu știu când am fost ultima dată așa de fericit. Doamne, cât am sperat de mult să câștig acest sezon. Este victoria lui Mihai, dar simt aceeași victorie și pentru mine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest