Mihai Petre a ales o costumație inedită! „Zboară puiule, zboară!”

 

Trei echipe au rămas în cursa pentru marele premiu de la Asia Express, iar concurenții sunt dispuși să facă orice.

 

Lidia Buble și Estera, Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira luptă pentru cei 30.000 de euro de la Asia Express, Drumul Împăraților. Iar concurenții sunt gata să facă orice pentru a intra în posesia banilor. Pentru a mai risipi din tensiunea acululată de-a lungul show-ului, Irina Fodor le-a pregătit o surpriză de zile mari concurenților. Pentru a destinde atmosfera, ea i-a provocat pe concurenți să îmbrace costume de Purim, o sărbătoare israeliană. „În luna martie, toată țara înflorește de culori, de muzică. Trebuie să plecați de aici, dar nu înainte de a vă costuma.”, le-a transmis moderatoarea show-ului de la Antena 1.

 

Mihai Petre a fost cel care a întors toate privirile cu noua sa ținută. Concurentul a îmbrăcat un costum de pui și a făcut spectacol cu apariția sa senzațională pe străzile din Israel. „Îmi iau puiuțul ăsta, măcar să par și eu mai prietenos. Mi-am asumat rolul. Zboară puiule, zboară!”, a spus Mihai Petre. Elwira Petre a decis să își completeze cumva soțul și a ales o costumație de „prințesă războinică”. Aceasta a apelat la o pelerină aurie și lungă, dar și la un accesoriu impresionant pe care și l-a pus pe cap.

 

Nici Emi nu a scăpat prea ușor de provocarea Irinei Fodor. În timp ce Cuza și-a ales un costum clasic, colegul său de echipă s-a îmbrăcat într-un costum de papagal. Lidia Buble și Estera nu au putut să treacă neobservate pe străzile din Israel. Cele două au purtat două costume de carnaval, iar artista a ieșit în evidență cu ajutorul perucii sale roșcate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest