Mihai Petre, confesiuni la Zidul Plângerii: „Ne-a anunțat că Elwira e foarte bolnavă!”

 

Concurentul a trecut prin mari emoții și a povestit cu lacrimi în ochi cele mai grele momente din viață în cadrul unei probe la Asia Express.

 

Una dintre probele de la Asia Express – Drumul Împăraților i-a răscolit teribil pe finaliști. Aceștia au fost puși să scrie pe o foaie numele persoanelor pe care le iubesc și care au avut parte de o mare tragedie de-a lungul existenței. În mod firesc, proba a fost plină de emoție, iar Mihai Petre nu și-a putut stăpâni lacrimile: „O misiune care m-a lovit direct în suflet. Ne-au venit foarte repede în minte momentele astea, pentru că am avut momente dure și care ne-au schimbat viața”.

 

În primul rând, Mihai Petre a fost mișcat de dispariția prematură a tatălui său, așa că pe o primă foaie a scris numele mamei sale și a surorii, pentru că au fost copărtașe cu el la tragedie: „Am scris către mama și sora mea, care împreună cu mine au trecut printr-un moment foarte greu când l-am pierdut timpuriu pe tata. Eu nu pot să le despart pe maică-mea și soră-mea pentru că l-am pierdut pe tatăl meu foarte devreme. Și aș vrea să le mulțumesc. (...) Tata era un om foarte puternic și baza noastră”.

 

Pe a doua foaie, Mihai Petre a scris numele iubitei lui, Elwira, care, la un momentdat, a primit un diagnostic greșit, astfel încât toată lumea a crezut că are o boală în stadiu terminal. „M-ai speriat tare rău. Am avut un alt moment foarte dificil în care am crezut că Elwira are o problemă de sănătate iremediabilă. Cineva ne-a anunțat că Elwira e foarte bolnavă”, a spus Mihai Petre. Elwira a explicat despre ce era vorba: „Că am o tumoare pe coloană, asta ni s-a spus, iar Mihai a fost cel mai bun om atunci cu mine. M-a ajutat să trec peste și să îmi schimb percepția despre viață”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest