Mihai Trăistariu, despre cearta cu Costi Ioniţă. De la ce a plecat ruptura dintre ei

 

Trupa Valahia a făcut furori în perioada 1998-2004.  Costi Ioniță, Mihai Trăistariu și Dorin Topală scoteau hit după hit și erau nelipsiți de la toate festivalurile muzicale. Cu toate astea, cei trei artiști s-au despărțit. Primul care a plecat a fost Costi Ioniță, iar motivele sunt extrem de amuzante. 

Invitat în podcastul „Aproximativ cu Gojira”, Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care Costi Ioniță a părăsit formația Valahia. 

„Ne-am despărțit de Costi Ioniță. A fost un scandal.  A fost o tâmpenie. Dacă îți spun de la ce se ceartă trupele!

Care stă în mijloc! Noi eram trei și stăteam prin rotație, deci numai prostii, era un orgoliu de trei lei. Ăla a stat în mijloc la trei piese și eu am stat la una, cine dă interviuri. Se ducea Costi Ioniță, că era așa, mai cocoș și noi supărați. „Păi dai tu interviuri, dar noi ce suntem aici? Păi stai, Domne, că a venit camera la mine, ce vreți să fac?”. Dar el nu zicea „luați-le și lor interviu” sau ceva”.

Ne certam de la îmbrăcat, că de ce eu mă îmbrac așa și tu nu știu, te-ai îmbrăcat tot în alb ca să ieși în evidență, noi suntem colorați.

De la bani foarte puțin ne certam, pentru că noi împărțeam egal”, a declarat Mihai Trăistariu în cadrul podcastului de pe YouTube. 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest