Mihai Trăistariu, dezvăluiri uluitoare despre noile meserii ale artiștilor ajunși în sapă de lemn din cauza pandemiei: „Fac videochat!”/ VIDEO

 

Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri uluitoare despre noile meserii ale colegilor săi de breaslă, care au fost afectați financiar din cauza pandemiei de coronavirus!

Mihai Trăistariu se numără printre artiștii care au fost dați peste cap de anularea concertelor, din cauza pandemiei de coronavirus. Cântărețul a mărturisit că nu este singurul aflat într-o situație precară cu banii, purtând mai multe discuții cu diverși colegi de breaslă care au fost nevoiți să se reprofileze din cauza găurilor financiare din buget.

„În clipa în care am scăpat de mască, atunci vor ncepe concertele. Acum dacă lansezi ceva, nu te poți bucura de succes. Dacă lansezi o piesă în oandemie, riști să câștige doar compozitorul. Atunci veniturile sunt faorte mici. Eu am urmărit ce fac colegii, nu am vazut hituri anul ăsta

În schimb m-am întâlnit în vară cu ei, pentru că atunci s-au permis niște concerte. Toți erau supărați și îngroziți.”, a spus Mihai Trăistariu pentru Antena Stars.

Mihai Trăistariu, dezvăluiri uluitoare despre noile meserii ale artiștilor ajunși în sapă de lemn

Mihai Trăistariu susține că mulți artiști s-au bazat ori pe salariile partenerilor de viață, ori au fost nevoiți să se reprofileze pentru a avea ce pune pe masă. Printre meseriile cel mai des abordate de colegii săi de breaslă se numără vânzător la magazin și videochatist.

„O colegă a spus că trăiește pe banii soțului, un cuplu de vedete s-a mutat la țară, că nu mai aveau venituri. Sunt artiști care s-au reprofilat. Cei mai micuți nu mai pot supraviețui. Am un prieten care era sunetist, iar acum este bodyguard la un magazin. Mai știu un coleg chitarist care vinde la un magazin, o colegă de-a noastră care mi-a spus că a făcut videochat, ca să supraviețuiască perioadei.

S-a ajuns la niște perioade crunte pentru artiști. Am putea functiona, astfel trebuie să cerem ajutoare de la stat.”, a mai spus artistul pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest