Minodora, momente grele după decesul mamei sale

 

Minodora a fost extrem de afectată de moartea mamei sale. Doar fiul său, Marco a reușit să o ajute să mai iasă din stările de tristețe, dar în anumite momente, totul o depășea.

Cu toate că fiul său este foarte important, Minodora a avut mai multe momente în care nu mai făcea față. Evenimentele pe care le-a avut le ducea cu greu iar, de multe ori, îi dădeau lacrimile pe scenă, în timpul interpretării.

Cu toate că mama sa nu se mai află alături de ea fizic, cele două au o legătură aparte. Minodora o simte aproape tot timpul, în timpul vieții sunt foarte apropiate. Ele comunicau prin telepatie, de multe ori gândind aceleași lucruri.

”Numai puiul meu, Marco, copil reușește. Am avut o perioadă în care mi-a fost foarte greu, încât nici pe copil nu-l vedeam. Foarte greu am depășit. Intrasem așa, nu vedeam nimic. Toate evenimentele mele au fost extrem de dus până la capăt încă din aprilie, de când ea s-a îmbolnăvit. Foarte greu mi-a fost să cânt. Știam că sunt melodii care îi plac ei și eu mă întorceam la public că îmi dădeau lacrimile. Păstrez legătura prin ea, simt că ea este în mine, fiind același suflet A fost o telepatie între noi. (...)” , a povestit Minodora la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest