Mioara Roman, dezvăluiri despre relația cu fostul premier: „Eu alunecasem pe panta neîncrederii în căsnicie!”

 

Mama Oanei Roman a spus adevărul despre relația de peste 30 de ani cu ex-premierul României. Ce l-a atras cel mai mult pe Petre Roman la femeia cu care a conviețuit mai bine de trei decenii.

 

Mioara Roman a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu fostul politician Petre Roman. Ea a mărturisit că poziția socială a jucat un rol foarte important în căsnicia pe care au avut-o. Mama Oanei Roman a spus că fostul premier al României a considerat-o, cel puțin la începutul relației, un trofeu. Într-un moment de sinceritate, Mioara Roman a apreciat că Petre Roman nu a simțit dragoste pentru ea încă de la început, deși erau deja căsătoriți. Provenită din părinți intelectuali, cu funcții importante în lumea academică în perioada comunistă, Petre Roman a privit-o pe Mioara doar prin prisma statutului social pe care aceasta îl avea.

„Competitiv cum e, Petre a fost foarte impresionat de statura mea profesională, am fost pentru el ca un trofeu. Nu ştiu cât de îndrăgostit de mine a fost la început. Dar ştiu că în anii care au urmat s-a îndrăgostit de mine cu adevărat”, a spus Mioara Roman, potrivit impact.ro.

 

Petre Roman nu a fost primul bărbat din viața Mioarei. Aceasta mai fusese măritată și avea deja o fetiță, Catinca, pe care o născuse la doar 20 de ani. Avertizată de părinți că nu va mai simți lucrurile la 30 de ani ca în tinerețe, Mioara s-a temut să se atașeze prea tare de Petre, însă acest lucru nu a putut fi controlat: „A fost o foarte mare dragoste. Ade­vă­rata iubire a vieţii mele. Iubirea de la 30 de ani, pasională, dar şi matură şi profundă. Petre era încă foarte optimist, eu alunecasem un pic pe panta neîncrederii în căsnicie”.

 

Căsnicia dintre Mioara și Petre Roman s-a încheiat în 2007, după trei decenii de conviețuire împreună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest