Mircea Bravo s-a însurat. Cine este aleasa

 


Este nuntă mare în România. Vlogger-ul Mircea Bravo s-a căsătorit.  Mircea Bravo, cu peste 3,3 milioane de fani pe Facebook și peste un milion de urmăritori pe Youtube, a anunțat că se însoară şi s-a ţinut de cuvânt.

Vedeta a spus  deja DA în fața ofițerului de stare civilă și se pregătește acum pentru petrecerea care va avea loc cu ocazia acestui eveniment special.

Mircea Bravo se numără printre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Chiar dacă este pe această piață deja de mulți ani, a trecut de testul timpului și încă se bucură de mare succes. Este iubit de o mulțime de oameni și, spre deosebire de alții, care s-au pierdut odată cu trecerea anilor, el s-a menținut pe poziții.

Are o carieră de succes și se pare că la fel de bine îi merge și în plan personal. Vlogger-ul a spus astăzi DA în fața ofițerului stării civile, după ce de curând a anunțat că va face acest pas. A pregătit totul în mare tăcere și nu a spus data exactă a evenimentului, dar se pare că apropiații l-au dat de gol, publicând primele imagini. Victor Deiak a fost cel care a oferit fanilor puțin din momentele unice trăite de proaspeții miri.

Și influencera Alexandra Boca a publicat câteva imagini pe TikTok. În prim-plan a fost bunica pe care Mircea a făcut-o celebră, care a avut o ținută tradițională cu totul spectaculoasă. Le-a fost alături mirilor, care o iubesc nespus și vor să o aibă mereu alături.

Evenimentul pare să fi fost unul restrâns, la care au participat doar cei dragi, fără să atragă atenția. Mircea Bravo a fost mereu rezervat și nu i-a plăcut să iasă în evidență decât prin reușitele sale.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest