Mircea Eremia a slăbit 15 kg și a dat lovitura în dragoste: „Nu mai sunt burlac”

 

Fratele Alinei Eremia a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre noua lui cucerire.

 

Dacă la finalul anului 2021 a trecut prin momente dificile, fiind condamnat pentru ultraj, în urma agresării unor polițiști, 2022 a început perfect pentru Mircea Eremia, 24 de ani. Artistul a dat lovitura în iubire, spunând că este mai îndrăgosit ca niciodată și că este pe punctul de a-și pierde statutul de burlac.

 

Fratele Alinei Eremia a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că în viața sa a apărut o femeie care îl face să radieze de fericire. Cântărețul nu a vrut să ofere prea multe detalii despre tânăra misterioasă cu care împărtășește o adevărată poveste de dragoste, însă a declarat că aceasta ocupă un loc special în viața sa.

 

„Am și o persoană mai specială în viața mea. O relație de puțin timp, nu pot să spun prea multe. Merge foarte bine, nu mai sunt burlac. Este o relație în care îmi place să stau. Am cucerit-o prin simplitate, modestie, prin arătarea iubirii adevărate. Când lucrurile sunt frumoase și împărtășim dragoste, nu avem cum să nu primim dragoste'', a declarat Mircea Eremia la Antena Stars.

 

Un alt aspect deosebit de important pentru artist este acela că se simte confortabil cu el însuși. Și asta după ce a reușit să dea jos nu mai puțin de 15 kilograme. Mircea Eremia a dezvăluit, în exclusivitate la Antena Stars, cum a reușit performanța de a slăbi atât de mult.

 

„Nu am mai mâncat carne, alimente prăjite, dulciuri și nu am mai băut nici suc. Am slăbit 15 kilograme! Am mâncat multe legume, fructe și vreau să vă spun că mă simt extraordinar de bine așa, am un stil de viață mai sănătos” a spus Mircea Eremia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest