Mircea Eremia, atins de săgeata iubirii! După nicio lună de relație: „De mic voiam să mă însor!”

 

Fratele Alinei Eremia este îndrăgostit nebunește de partenera sa cu care nu a împlinit o lună de relație. Spune că a fost vorba de dragoste la prima vedere și deja vorbește de căsătorie.

 

Mircea Eremia a reușit până acum să-și țină iubitele departe de lumina reflectoarelor și ochii curioșilor. Discreția a fost cuvântul de ordine atunci când a venit vorba de idilele cântărețului. Însă ultima dintre ele este cu totul specială, pentru că artistul spune că iubește așa cum nu a făcut-o niciodată. Și asta chiar dacă relația este de foarte scurtă durată, el întâlnindu-și iubita în urmă cu trei săptămâni, între Crăciun și Revelion.

 

Fratele Alinei Eremia a spus că cel mai important lucru pentru el nu este timpul, ci intensitatea sentimentelor trăite alături de persoana iubită. Și-a cunoscut partenera de foarte puțin timp, dar sugerează că este mai îndrăgostit ca niciodată. Este evident că artistul este în al nouălea cer, dovadă în acest sens fiind și faptul că a vorbit, mai în glumă, mai în serios, și de faptul că de mic și-a dorit să se căsătorească.

 

„Am cunoscut-o între Crăciun și Revelion. Foarte recent, dar nu contează perioada cât contează intensitatea. A fost dragoste la prima vedere. Cred, cu sigurață, mi s-a mai întâmplat în trecut și nu e neapărat dragoste la prima vedere cât este un sentiment că persoana respectivă poate să te completeze într-un fel sau altul. Nu am avut niciodată un tipar, cam toate fetele cu care am fost erau diferite. În schimb, trebuie să aibă suflet, să fie o persoană bună. Să știe să împartă iubirea pentru că până la urmă asta e important. Să oferim iubire și să primim. De mic voiam să mă însor, dar uite că nu a ieșit încă”, a povestit Mircea Eremia, în cadrul emisiunii Star Magazin.

 

Mircea Eremia a avut grijă să aibă o viață personală discretă și nu s-a afișat alături de partenerele sale până acum. „Relațiile pasagere nu sunt de prezentat familiei. Cea mai lungă relație a mea a fost de doi ani și jumătate. Totuși am ținut lucrurile destul de discrete pentru că îmi place să am o viață personală destul de discretă”, a adăugat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest