Mirela Vaida și Armin Nicoară, pe plajă înainte de răsărit! „Împreună cu proaspătul ginerică…”

 

Prezentatoarea de la Acces Direct le-a pregătit o surpriză de zile mari fanilor: un nou colaj cu cântece de petrecere împreună cu nimeni altul decât Armin Nicoară, cel care s-a căsătorit recent, în Turcia, cu Claudia Puican, partenera sa de scenă și viață.

 

Mirela Vaida și-a luat prin suprindere fanii de pe rețelele de socializare, când i-a anunțat, dis-de-dimineață că a ajuns la malul mării pentru a filma un videoclip împreună cu Armin Nicoară. Cei doi nu sunt la prima colaborare de acest fel, ei lansând împreună un colaj de cântece de petrecere care s-a bucurat de un succes formidabil. Se pare că și de această data, cei doi artiști pregătesc un repertoriu asemănător

 

”Azi dimineață, la 4:30 eram pe plajă, la mare! Am prins cel mai frumos răsărit, ne-am bucurat de cele mai frumoase peisaje și pregătim cel mai fain colaj de muzică de petrecere, împreună cu proaspătul ginerică @arminnicoara ‼️ Am filmat, am dansat, am cântat și acum, ca tot omul serios, plecăm spre București, la serviciu! Abonați-vă la canalul meu de YTB și veți putea asculta curând ce v-am pregătit! Zi faină și la mulți ani, "Petru și Pavel", a scris Mirela Vaida pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest